Blog

Welcome to my blog

Hæklet dukke
Andres hækleopskrifter

Hæklet dukke Alba

Skønne Alba er en hæklet dukke som har et dejligt simpelt udtryk, og som bare er sød på alle måder! Jeg hæklede denne dukke til den børnehave hvor jeg var i praktik, og hun blev straks adopteret af de dejlige unger. Hun blev endda døbt Stine, så selvom jeg nu er stoppet, er jeg der alligevel en lille smule, hvilket jeg synes er super hyggeligt at tænke på 🙂

Designeren er dygtige Tine der står bag @Littlehappycrochet som du kan følge på Instagram Her.

Opskriften på Alba, er blevet en del af en bog som hedder Designer Amigurumi, og kan bl.a. købes på Saxo.com Her.

Selvom opskriften ikke længere kan købes som enkeltopskrift, kan jeg klart anbefale et smut forbi www.littlehappycrochet.dk da der er mange andre skønne opskrifter at finde. Hjemmesiden finder du Her.

Det lækre ved selv at lave en hæklet dukke, er at man kan lave dem i lige de farver man har lyst til. Jeg tænker at denne dukke også ville være super dejlig med mørkere hud og sort hår. Eller måske som rødhåret?! Generelt har jeg ofte lyst til at hækle det samme i nye farver, fordi farvevalget har så stor betydning for det færdige udtryk. Til denne dukke har jeg brugt det lækre GOTS certificerede Rainbow organic cotton fra Hobbii.dk, som jeg har fået sponsoreret. Garnet kan fås i mange forskellige farver, så der er mulighed for at lave lige den dukke man ønsker. Jeg har selv brugt farverne: Lilla (39), Lys lilla (41), Brun (07), sort (09), samt farven Nude (3) i Hobbis Rainbow cotton. Garnet kan købes Her.

 

 

You Might Also Like


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *