Blog

Welcome to my blog

Hæklet rensdyr
Andres hækleopskrifter

Hæklet rensdyr som julebamse

Opskriften på dette søde rensdyr har jeg købt for længe siden. Jeg har dog haft virkelig svært ved at finde præcist de farver jeg havde forestillet mig til den. Endelig fandt jeg de skønneste brune nuancer på garnet Rainbow organic cotton, som kan købes hos Hobbii.dk. Det har så også resulteret i at jeg nu har garn til hæklet rensdyr i tre forskellige farvenuancer, så jeg ender nok med at hækle nogle flere… Det gør dog ingenting, for nøj jeg synes den er sød, og så er den også hyggelig at hækle.

Jeg vil klart anbefale denne opskrift da resultatet er super sødt, men også fordi at et hæklet rensdyr bør være en del af ethvert hjem´s julepynt. Er du nybegynder indenfor hækling, vil jeg dog ikke anbefale at du starter ud med denne opskrift, da de mange farveskift på hovedet kan være svære at få pæne.

Opskrift: Ginger the reindeer Kan købes Her

Designer: Bubbles and Bongo – på instagram: @littleaquagirl

 

Opskrift på snemanden finder du Her.

Opskriften på nissehuen finder du Her.

 

Garn sponsoreret af Hobbii.dk

 

 

You Might Also Like


1 Comment

  1. Laila Jensen

    Hvor finder jeg opskriften på den store hæklede sommerfugl. Hilsen Laila


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *