Blog

Welcome to my blog

Andres hækleopskrifter

Pyntekraver

Pyntekraver er en super sød måde at pifte det lille barns outfit op, samtidigt med at de beskytter mod savl og smågylp. Derudover er de super hurtige at lave, så der er ikke nogen undskyldning for at den lille garderobe ikke er fyldt med pyntekraver.

Opskriften på disse kraver hedder Spring Collar, Flower Collar og Wave Collar, og er designet af dygtige Gitte, der står bag profilen @jordmoderstrik på Instagram. Opskrifterne kan findes på hendes hjemmeside Her, hvor hun også har mange andre søde opskrifter, som er værd at kigge på – især hvis du også kan strikke.

 

 

Opskriften på Bideringen finder du her.

Opskriften på suttesnoren finder du her.

You Might Also Like


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *